Születésnapi ajándék nőknek

-->

Kinek keres ajándékot?

  • Barátnőnek?
  • Csaldátagnak?
  • Feleségnek?
  • Kolléganőnek?

SOS ötlet: ha nem tudja, mit vegyen, akkor kérje meg a delikvenst, hogy állítson össze egy kívánságlistát a szülinapi ajándék elképzeléseiről. Legyen rajta minél több dolog!

Ha Ön egy férfi, Ön ismeri a legjobban a hölgyet, azt, hogy mire vágyik! Ismerni kell a hobbiját, az érdeklődési körét, és aszerint meghatározni az kinézett ajándékot! Soha nem az ár a lényeg az ajándékban, hanem az, hogy a megfelelő dolgot adjuk a megfelelő időben! Ennek megfelelően válasszon az alábbiakból:

Az elő számú születésnapi ajándék általában egy ékszer. Ez szuper szülinapi ajándék neki. Ez lehet egy karkötő, ami egy egyszerű gyűrű vagy bármi, aminek örül. Az ékszer készülhet aranyból, ezüstből, platinából, gyémántból vagy gyöngyből. Miért nagyon jó meglepetés az ékszer?mert tartós, időtálló, értékes, elegáns és extravagáns.

A nők általában szeretnek vásárolni. Lehet kapni számos vásárlási utalványt. A gond ilyenkor a személyességgel van. Nem biztos, hogy örülni fog, ha nem látja, hogy figyelünk az igényeire.

A ruhákkal két gond szokott lenni: ha nem férnek el a szekrényben, vagy pedig ha nem divatos. A méret nem lehet gond, mert ugye azt előre megnézzük, ugye?

Egy érdekes utazás mindig nagyon jó ajándékul szolgálhat bárkinek. Az élvezet, az öröm és az emlékek mindig különlegessé teszik a meglepetést.

Születésnapi ajándék ötlet azok számára, akiknek szűkös költségvetése:

Keljen fel korán, hogy minden házimunkát megcsinálhasson, amikor a barátnője, felesége, nincs otthon. A kolléganőjével ugyanígy „elbánhat”. Főzzünk valami finomat, tegyen rendet

A lényeg az, hogy valami olyat adjon, amitől igazán érzi az „áldozat”, hogy Ön figyel rá!

Jó ünneplést!

Legnépszerűbb ajándékok:

Ajándék nőknek!

Békében együtt
CD-csomag azoknak a nőknek, akik
szeretnék a konfliktusaikat
jobban kezelni a párjukkal!
Ár: 7.600 Ft

Ajándék nőknek!

Ajándék nőknek!

Boldogan egy férfival...
CD-csomag azoknak a nőknek, akik
szeretnének jobb kapcsolatot
életük párjával!
Ár: 7.600 Ft

Ajándék nőknek!